Privatumo politika

Ši privatumo politika (toliau – „Politika“) apibrėžia UAB „AG Verslo“, įmonės kodas 300108922, buveinės adresas Justiniškių g. 62A-207, Vilnius, LT-05239, Lietuva, tel. Nr. +370 868 34414,  el. p. agverslas@inbox.lt arba  info@balticaircraft.com (toliau – „AG Verslas“, „mes“, „mus“ arba „mūsų“, „Duomenų valdytojas“) asmenį identifikuojančios informacijos (toliau – „Asmeninė informacija“), kurią jūs (toliau – „Vartotojas“, „jūs“ arba „jūsų“) galite pateikti http://www.balticaircraft.com interneto svetainėje ar dėl su jos teikiamomis paslaugomis arba prekėmis (toliau bendrai – „Svetainė“ arba „Paslaugos“), rinkimo, saugojimo ir naudojimo tvarką. Ji taip pat apibrėžia galimus pasirinkimus, susijusius su jūsų asmeninės informacijos naudojimu, ir nurodo, kaip galite pasiekti ir atnaujinti šią informaciją. Ši Politika netaikoma įmonių, kurios mums nepriklauso ar kurių nevaldome ir asmenų, kurie mums nedirba ar su kuriais nebendradarbiaujame, praktikai.

Labai svarbu, kad atidžiai perskaitytumėte Privatumo politiką, nes, kiekvieną kartą lankydami Duomenų valdytojui priklausančią interneto svetainę sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šioje Privatumo politikoje. Jei nesutinkate su šiomis sąlygomis, prašome nesilankyti mūsų svetainėje, nesinaudoti mūsų turiniu ir/ar paslaugomis.

Patvirtiname, kad Duomenų valdytojo svetainės lankytojų duomenys bus renkami laikantis galiojančių Europos Sąjungos bei Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų. Taikomos visos protingos techninės ir administracinės priemonės tam, kad mūsų surinkti duomenys apie svetainės lankytojus būtų apsaugomi nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų.
             Asmeninės informacijos rinkimas
             Mes gauname ir saugome bet kokią informaciją, kurią mums sąmoningai pateikiate:
 ·          sukurdami paskyrą,
 ·          užpildydami formą,
 ·          užsiprenumeruodami naujienlaiškį,
 ·          teikdami užsakymą arba
 ·          įvesdami informaciją mūsų Svetainėje.
            Jums gali tekti pateikti savo „kontaktinius duomenis“, tokius kaip:
  ·         elektroninio pašto adresas,
  ·         vardas, pavardė,
  ·         telefono numeris,
  ·         adresas ar
  ·         kita Asmeninė informacija.
            Kai lankotės Svetainėje, mūsų serveriai automatiškai įrašo informaciją, kurią siunčia jūsų naršyklė, pvz.:
 ·         Jūsų įrenginio IP adresą,
 ·         naršyklės tipą ir versiją,
 ·         operacinės sistemos tipą ir versiją,
 ·         kalbos nuostatas arba
 ·         tinklalapį, kuriame lankėtės prieš apsilankydami mūsų Svetainėje,
 ·         mūsų Svetainės puslapius, kuriuose lankėtės,
 ·         kiek laiko praleidote naršydami tuose puslapiuose,
 ·         kokios informacijos ieškojote mūsų Svetainėje,
 ·         prisijungimo laiką ir kitus statistinius duomenis.
           Turite pasirinkimą neteikti tam tikros informacijos, tačiau tuo atveju neturėsite galimybės pasinaudoti kai kuriomis Svetainės funkcijomis.
           Asmeninės informacijos tvarkymas
           Bet kuriuo metu galite apsilankyti savo asmeniniame paskyros profilyje, spustelėję nuorodą „Mano paskyra“
           Savo Paskyroje galite:
 ·         susipažinti su savo Kontaktiniais duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi (teisė susipažinti),
 ·         reikalauti ištaisyti* arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti asmens neišsamius asmens duomenis (teisė ištaisyti),
 ·         savo duomenis sunaikinti arba sustabdyti savo duomenų tvarkymo veiksmus (išskyrus saugojimą) (teisė sunaikinti ir teisė „būti pamirštam“)*,
 ·         reikalauti, kad asmens Duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą esant vienai iš teisėtų priežasčių (teisė apriboti)*,
 ·         reikalauti perkelti duomenis (teisė į duomenų perkeliamumą)*,
 ·        nesutikti, kad būtų tvarkomi asmens duomenys, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą, kiek jis susijęs su tokia tiesiogine rinkodara*,
 ·         užbaigti užsakymus; ir
 ·         pradėti naujus užsakymus.
           Žvaigždute pažymėtus savo prašymus galite mums pateikti el.paštu agverslas@inbox.lt arba info@balticaircraft.com. Mes atsakysime į Jūsų užklausimą per 30 dienų.
          Siekdami užtikrinti jūsų privatumą ir saugumą, taip pat imsimės reikiamų veiksmų, kad patvirtintume jūsų tapatybę prieš suteikdami prieigą ar atlikdami pakeitimus. Saugosime jūsų informaciją tol, kol jūsų paskyra bus aktyvi arba kol bus suteiktos Paslaugos. Jums ištrynus tam tikrą informaciją iš savo paskyros, ji gali likti mūsų privačiuose registruose. Mes išsaugosime ir naudosime šią jūsų informaciją teisiniams įsipareigojimams vykdyti, ginčams spręsti ir susitarimams vykdyti. Mes galime naudoti bet kokius suvestinius duomenis, gautus iš jūsų Asmeninės informacijos arba su ja susijusius jums šią atnaujinus arba ištrynus, tačiau tai vykdoma ne asmens tapatybės identifikavimo tikslais.
           Surinktos informacijos naudojimas
           Bet kokia informacija, kurią renkame iš jūsų, gali būti naudojama:
 ·         siekiant gerinti jūsų naršymo patirtį;
 ·         tobulinti Svetainę, kad ji labiau atitiktų jūsų poreikius;
 ·         gerinti klientų aptarnavimą ir atsakymų į klientų užklausas,
 ·         paslaugų prašymus ir el. laiškų pateikimą,
 ·         siųsti priminimus el. laišku, pvz., slaptažodžio priminimus, naujienas ir t. t.,
 ·         administruoti konkursus, reklamą, apklausas ar kitas Svetainės funkcijas;
 ·         greitai apdoroti mokėjimą ir sugeneruoti prekes ir paslaugas,
 ·         paprašyti įvertinti ir apžvelgti Paslaugas,
 ·         susisiekti po el. pašto ar telefoninės užklausos, elektroninėje parduotuvėje pateiktos užklausos ar pateikto užsakymo,
 ·         atsakyti į užklausas, susijusias su Paslaugomis,
 ·         informuoti Jus apie Prekių ar Paslaugų pasikeitimus*,
 ·         atsiųsti jums papildomą informaciją apie UAB „AG Verslas“ ir jos Paslaugas*,
 ·         siųsti informacinius naujienlaiškius*,
 ·         administruoti mūsų paslaugas,
 ·         paleisti ir valdyti mūsų Svetainę.
           * Informuojame, kad jūs turite teisę nesutikti ar bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą tvarkyti jūsų duomenis aukščiau nurodytais, žvaigždute pažymėtais, tikslais. Atšaukti savo sutikimą galite susisiekę su mumis el.paštu agverslas@inbox.lt arba info@balticaircraft.com. Sutikimo atšaukimas nedaro poveikio sutikimu pagrįsto duomenų tvarkymo, atlikto iki sutikimo atšaukimo, teisėtumui.
          Jei manote, kad vienas iš jūsų kontaktų mums pateikė jūsų Asmeninę informaciją ir norėtumėte paprašyti ją pašalinti iš mūsų duomenų bazės, susisiekite su mumis el.paštu agverslas@inbox.lt arba info@balticaircraft.com.

Informacija, kurią siunčia jūsų naršyklė, naudojama tik siekiant nustatyti galimus piktnaudžiavimo atvejus ir surinkti statistinę informaciją apie svetainės naudojimą. Ši statistinė informacija nėra renkama konkretiems sistemos vartotojams identifikuoti.

Vaikai

Nerenkame jokios asmeninės informacijos iš vaikų iki 16 metų amžiaus. Jei esate jaunesnis nei 16 metų, prašome neteikti jokios Asmeninės informacijos per mūsų Svetainę ar Paslaugą. Mes skatiname tėvus ir teisėtus globėjus stebėti jų vaikų naudojimąsi internetu ir padėti įgyvendinti šią Politiką, nurodant savo vaikams niekada neteikti asmeninės informacijos per mūsų Svetainę ar Paslaugą be jų sutikimo.  Susisiekite su mumis, jei turite pagrindo manyti, kad vaikas iki 16 metų teikia mums savo asmeninę informaciją per mūsų Svetainę ar Paslaugą.

Naujienlaiškiai

Siūlome elektroninius naujienlaiškius, kuriuos galite užsiprenumeruoti bet kuriuo metu. Galite atsisakyti mūsų naujienlaiškio ar rinkodaros tikslais siunčiamų el. laiškų laikydamiesi šiame elektroniniame laiške nurodytų atsisakymo instrukcijų, savo Paskyroje arba susisiekę su mumis el.paštu agverslas@inbox.lt arba info@balticaircraft.com. Tačiau ir toliau elektroniniu paštu gausite kitą esminę informaciją. Įprastai savo verslo praktikoje „AG Verslas“ gali saugoti el. laiškus tarp jūsų ir „AG Verslas“ darbuotojų kokybės užtikrinimo tikslais.

Slapukai

Svetainė naudoja „slapukus“ siekiant gerinti jūsų naršymo patirtį. Slapukas yra tekstinis failas, kurį tinklalapio serveris patalpina jūsų kompiuterio standžiajame diske. Slapukai nenaudojami programoms ar virusams jūsų kompiuteryje paleisti. Slapukai yra unikaliai priskirti tik jums, juos žiniatinklio serveris gali atpažinti tik tame domene, kuris jums priskyrė slapuką. Galime naudoti slapukus siekdami rinkti, saugoti ir stebėti informaciją statistikos tikslais ar Svetainės ir Paslaugų funkcijoms vykdyti. Galite priimti slapukus arba jų atsisakyti. Dauguma interneto naršyklių automatiškai priima slapukus, tačiau įprastai galite pakeisti naršyklės nustatymus, jei norite, kad slapukai būtų atmesti. Jei nuspręsite atsisakyti slapukų, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis Svetainės funkcijomis.

Informacijos atskleidimas trečiosioms šalims

Neparduodame, nekeičiame ir jokiu kitu būdu neteikiame jūsų Asmeninės informacijos trečiosioms šalims iš anksto nepranešę apie tai vartotojams.

Be jūsų sutikimo neteikiame Asmeninės informacijos trečiosioms šalims rinkodaros tikslais.

Atskleisime bet kokią surinktą, naudotą ar gautą informaciją, jei to reikalaujama arba leidžiama įstatymų numatyta tvarka, pavyzdžiui, teisėsaugos institucijų reikalavimu, ir kai tikime, kad atskleidimas yra būtinas mūsų teisėms, jūsų saugumui ar kitų žmonių saugumui apsaugoti, sukčiavimo atvejams tirti ar valstybinių institucijų prašymams patenkinti.

Nuorodos į kitas svetaines

Mūsų Svetainėje gali būti pateikiamos nuorodos į kitas svetaines, kurios mums nepriklauso ar kurių neadministruojame. Atkreipkite dėmesį, kad mes neprisiimame atsakomybės už tokių svetainių ar trečiųjų šalių privatumo politiką. Atkreipkite dėmesį, kada esate nukreipiami iš mūsų Svetainės į kitas svetaines, todėl perskaitykite kiekvienos svetainės, kurioje gali būti renkama asmeninė informacija, privatumo politiką.

Informacijos saugumas

Saugome jūsų pateiktą informaciją kompiuterių serveriuose kontroliuojamoje ir saugioje aplinkoje, apsaugotoje nuo neteisėtos prieigos, naudojimo ar duomenų atskleidimo. Imamės reikiamų administracinių, techninių ir fizinių saugumo priemonių siekdami apsisaugoti nuo neteisėtos prieigos, naudojimo, keitimo ir asmeninės informacijos, kurią saugome, atskleidimo. Jūsų asmeninė informacija laikoma saugiame tinkle ir yra prieinama tik ribotam asmenų skaičiui, kurie turi specialias teises naudotis tokiomis sistemomis ir privalo laikyti šią informaciją konfidencialia. Tačiau negalime užtikrinti, kad duomenys nebus perduoti internetu ar belaidžiu ryšiu.

Todėl mums stengiantis apsaugoti jūsų asmeninę informaciją, jūs pripažįstate, kad:

–      yra saugumo ir privatumo apribojimų internete, kurie nuo mūsų nepriklauso,

–      negalima užtikrinti visos informacijos ir duomenų, kuriais keičiamasi tarp jūsų ir mūsų interneto svetainės, saugumo, vientisumo ir privatumo ir

–      nepaisant visų pastangų, bet kokia tokia informacija ir duomenys gali būti neteisėtai peržiūrėti ar pakeisti trečiosios šalies.

Jūsų duomenis saugosime penkerius metus po paskutinio jūsų prisijungimo prie asmeninės Paskyros mūsų internetinėje svetainėje. Pasibaigus šiam terminui, duomenys ištrinami taip, kad jų negalima būtų atgaminti.

Duomenų saugumo pažeidimas

Tuo atveju, jei sužinome, jog interneto svetainės saugumas buvo pažeistas arba asmeninė vartotojų informacija buvo atskleista nesusijusioms trečiosioms šalims dėl išorinės veiklos, įskaitant (bet neapsiribojant) saugumo atakų ar sukčiavimo atvejus, mes pasiliekame teisę imtis reikiamų priemonių, įskaitant (bet neapsiribojant) tyrimus ir ataskaitas, taip pat teisėsaugos institucijų informavimą ir bendradarbiavimą su jomis. Duomenų saugumo pažeidimo atveju stengiamės informuoti paveiktus asmenis, jei manome, kad dėl pažeidimo vartotojas gali patirti žalą, arba jei informavimas būtinas įstatymų nustatyta tvarka. Tokiu atveju paskelbsime pranešimą Svetainėje, susisieksime su jumis el. paštu, telefonu arba paštu.

Jeigu manote, kad su jumis susijęs duomenų tvarkymas atliekamas pažeidžiant teisės aktų reikalavimus turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją.

Pakeitimai ir papildymai

Pasiliekame teisę bet kuriuo metu keisti šią Politiką Svetainės atžvilgiu. Pakeitimai įsigalioja paskelbus atnaujintą šios Politikos versiją Svetainėje. Patalpinę atnaujintą versiją pakeisime puslapio apačioje nurodytą atnaujinimo datą. Tolesnis Svetainės naudojimas po tokių pakeitimų reiškia, kad su jais sutinkate. Norėdami gauti daugiau informacijos, nedvejodami siųskite savo klausimus mūsų svetainėje nurodytais kontaktais.

Politikos priėmimas

Patvirtinate, kad perskaitėte šią Politiką ir sutinkate su visomis jos sąlygomis. Sutinkate laikytis šios Politikos naudodamiesi Svetaine ar jos Paslaugomis. Jei nesutinkate laikytis šios Politikos sąlygų, neturite teisės naudoti arba gauti prieigą prie šios Svetainės ir jos Paslaugų.

Susisiekite su mumis

Jei turite klausimų dėl šios Politikos, susisiekite su mumis bet kuriuo Jums patogiu būdu:

El. paštu agverslas@inbox.lt ar info@balticaircraft.com

Paštu: Justiniškių g. 62A-207, LT-05239 Vilnius

Tel. +370 686 34414


 Taikoma nuo 2018-08-27